Waar kan ik opletten tijdens een bezichtiging van een Appartement in Vlissingen?

Ga je binnenkort naar een bezichtiging van een Apartment in Vlissingen die aangeboden wordt op ApartmentVlissingen ? Leuk! Hieronder lees je waarop je kunt letten tijdens deze bezichtiging van het Apartment in Vlissingen.

Kan je al je spullen kwijt in het Apartment? Mag je wijzigingen in het Apartment aanbrengen, zoals de muren verven? Waar kan je je fiets stallen? Indien je een auto hebt kan een parkeerplek of een parkeervergunning handig zijn.
Mag je foto’s maken tijdens de bezichtiging van het Apartment in Vlissingen?

Zijn er huisgenoten? Voldoet het Apartment voldoende aan je verwachtingen? Hoe kan je het Apartment inrichten? Wat zijn de afmetingen van het Apartment (alvast voor de inrichting) ;) ? Kan je ook spullen overnemen van de vertrekkende huurder?

Zijn er voorzieningen in de wijk die van belang zijn voor jou? (supermarkt, postkantoor, fitness, etc. ) Zijn er aansluitingen van het openbaar vervoer in de buurt van het Apartment in Vlissingen? Past de sfeer van de wijk en levensstijl van de bewoners bij je? Hoe ligt de eventuele buitenruimte (tuin, balkon, terras) ten opzichte van de zon? Hoe ziet het Apartment er aan de buitenkant uit? Is de buitenkant van het Apartment goed onderhouden?

All FAQs