Berekent AppartementenVlissingen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding ApartmentVlissingen is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Apartmentaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. ApartmentVlissingen bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Apartmentaanbieders in Vlissingen vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Apartment in Vlissingen. Een Apartmentaanbieder kan gratis een Apartment plaatsen in Vlissingen. Huurders kunnen ook gratis een Apartmentoproep plaatsen in Vlissingen, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Apartment in Vlissingen, huurders kunnen ook reageren op Apartments in Vlissingen. Op www.appartementenvlissingen.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op ApartmentVlissingen of te reageren op een advertentie van een Apartment in Vlissingen.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Apartment kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Vlissingen, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Vlissingen kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Apartmentaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

ApartmentVlissingen raadt je aan om vooraf te vragen aan de Apartmentaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je het Apartment afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

All FAQs